Post by paddhottizire on Feb 19, 2022 17:55:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu oluşturucu belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
çok iyi
mükemmel bir oyun
Keyifli bir oyun, haftalık turnuvaları seviyorum. Geliştiricilerin turnuvalar için bazı farklı haritalar eklemesini ve geri gelmesini ve bir yıldır kartlarda olan bu 'yakında' olayını bitirmesini diliyorum! Cehennem modunda artık son seviyedeyim ve bu günlerde nadir görülen bir şey olan hiçbir gerçek para ödemek zorunda kalmadım! Yeni bir şey eklerlerse, aylarca öğütme yoluyla elde edilemeyen tek kahraman olduğu için son kahramanı gerçek parayla çok mutlu bir şekilde satın alırdım!
çok güzel bir oyun tavsiye ederim
Empire Warriors: Offline Games · İndir Redsun .apk Android için. Redsun · İndir King Of Defense: Merge TD .apk Android için. King Of Defense: Merge TD.
10 kahraman, sadece çok küçük bir şekilde yakınlaştırabiliyorsa harika
Crazy Diner: Cooking Game ስልት bgi
bu oyunu 1 2 kwre oynamıştım yada 2. si tam bilmiom 1 2 yıl oldu olmam için doldurmadim ama oyunefso
Empire Warriors Premium: Tower Defense Games - Matjarapk
Güzel bir oyun tavsiye ederin
İnsanların bu oyundan nasıl şikayet ettiğini gerçekten anlamıyorum. Gerçek para ödemeden oyunda oldukça ilerlemeyi başardım. Günümüzün freemium oyunlarında nakit para harcamadan nasıl bir yere gidemeyeceğinize bakılırsa, bu bana sürpriz olarak geliyor. Bu oyun için size teşekkür etmek istiyorum arkadaşlar, diğer oyunlara kıyasla hiçbir şekilde açgözlü değilsiniz, bu yüzden kaynaklar için gerçek para ödemeye hazırım. Kaynak satın alırdım ama öğrenciyim. Umarım reklamlar yardımcı olur.
krallık acele tanmış
Clawee - A Real Claw Machine para birimleri ve Para Bedava
Tower Defense oyununu seviyorsanız arasında, Android için oyunlar en cazip olacak. türkçe dil mevcut.
Türk yapımı ve tamamen Türkçe olan Trip Trap oyununu hemen Android ve İOS ... Eternity Warriors chiến binh bóng tối - Kho game online, game offline hay nhất.
Empire Warriors: Offline Games Diskarte erf
Empire Four Kingdoms Apk Hile
İlk olarak, bu oyunun f2p oyuncuları için zor olduğunu söyleyeceğim.İkincisi, 10 lvl'den başlayan Hell'i oynarsanız herhangi bir yıldızı kazanabilirsiniz.Üçüncü kule istatistikleri çok düşük ve belki de bazı kahramanların istatistikleri nedeniyle sizi kaldırmaya zorlayabilir. .Dördüncüsü, geliştirici kule için 2 veya 3 yuvalı sadece kule bazında rün eklemelidir.Son olarak, büyük kahramanla bile yüksek lvl aşaması için Kabus için yıldız kullanmanın beceri ve kule yükseltmesi hala oldukça zordur.Şikayet ediyorum çünkü bu olmadı. demek ki tatmin olmadım sadece doğruyu söylüyorum
bu oyun diğer ttower savunma oyunlari gibi 1 asker geçince 3. yıldızı silme gibi bi şey yapmıyor o tarz kötü yanları yok td seviyosanız memnun kalırsınız
Empire Warriors: Offline Games Stratēģiskās spēles tpkf
3-Yıldız sadece, cehennem seviyelerinin çoğunu ve son seviyeleri, premium kulelere ve benzeri şeylere para harcamadan geçemeyeceğiniz için. Aksi takdirde, harika grafikler ve oyun!
totem tribe gold real time strategy android and ios offline totem real ... game manuals free game empire retro video games roleplaying game
Pekala, oyun harika, ilerleme ne zor ne de çok kolay. Hemen hemen her şeyi yaparak kolayca değerli taşlar elde edebilirsiniz, oysa oyunun daha fazla açıklaması olması gerekse de, örneğin: Oyunda ansiklopedi açıyorsunuz ve size belirli bir kuleyi ve ne kadar hasar verdiğini gösteriyor, ancak ne tür bir hasar veya ne olduğunu göstermiyor. yetenekler var, bu da sizi bir şekilde deneyimlemeye zorluyor, bu fena değil ama biraz acele ederseniz ve mücevherlerle yanlış yetenek ağacını açarsanız, 600 kaybettiniz
Paraya dayalı bir oyun. Parasız oynamak istiyosanız her bölümü hakkında 10 kez oynamayı kasmanız gerekiyor. Bunun için kulelerin saldırmayı akıl edemediğini düşünün. Kule çıkışa en yakın düşmana sahip olmayan en yakına dalıyor ve alan veren golem ilk düşmana saldırabilir ama diğer düşmanlar olduğu için tek düşman alandan vuruluyor. Yani sinir bozucu oluyor bu da tabi. Bir daha, kahramanlar henüz şeyleri koruyamiryosunuz. Grafik ve tasarım güzel.
タワーディフェンス: Offline Games 頭脳系 gele
Oynadığım en iyi defans oyunu
Güzel ama P2W oyunu. Başlangıçta harika olacaksın ama ilerledikçe özel kuleler ve kahramanlar satın almadan kazanmanın imkansız olduğunu göreceksin.
Empire Warriors TD Premium - Android Giveaway of the Day
Tüm TD oyunlarını oynamış biri olarak, bana göre net olarak en iyisi EW. Gelistirmeler, karşılaşmalar, rünler vb. gibi daha önce hicbir TD oyunda gormediginiz bircok ekstra ozellik mevcut. Ayrica oyun icinde yaratilmis, Liglerle birlikte oyuncular arasinda rekabet ortami yaratilmis olmasindan önce diger TD oyunlari gibi bir sure sonra sikilmiyorsunuz. Fazla yükseltmeden; TD türü seversiniz bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.
O imparatorluk savaşçıları yaptığım için o gameberliği çok ama çok çok seviyorum Ve son olarak herkese teşekkürler 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Oyunda ilk etabı bitirdim. 300'e yakın bölüme geçtim. Son iki haftadır reklamlardan kazanılan kristalleri alamayınca oyunu sildim. Bu can sıkıcı hâle geliyor.
Güzel ama bazı şeyler ücretli ama diyer oyunlara göre normal
Oyun güzel zeki yani tavsiye ederim ama stratejin iyi olmalı
256 TL değerinde ücretsiz oyun fırsatı! - Teknoskop
(Düzenlendi) Geçmişte önceki oyunları oynadım, bu yüzden böyle yeni oyunlar görmek beni her zaman heyecanlandırıyor! Oyunun ve çizimin genel stratejikliğini hala seviyorum! (Bazen kahramanlar bana HotS by Blizzard karakterlerini hatırlatıyor). Ben aynı zamanda tüm rünleri mümkün olan maksimum seviyeye yükseltmek için biriktirmeyi seven tipte bir oyuncuyum ve bu çok fazla zaman alır! Benim gibi sıradan bir OYUNCUysanız, binaları VE rünleri yükseltebilmek için yüksek miktarda mor mücevher biriktirmeye çalışın.
çok güzel oyun
BEN BU OYUNA BAYILDIM / Empire Warriors TD Türkçe ...
BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM!!! En İyi Kule Savunması !!! Devam edin Beyler🙂 HEPİMİZ Ovadaki Büyük Güncellemeyi Bekliyoruz!!! Müthiş sevimli grafikler 3D veya göze zarar verecek kadar süslü ve aşırı parlak bir şey değil, aynı zamanda ucuz bir grafik de değil Mükemmel!!Ayrıca 1.KAHRAMANLAR (silah, rünler, sınıf tarafından değiştirilebilir, sınıf başına yeni beceriler, evcil hayvanlar, kostümler) için de biraz istiyorum ) 2.KULELER(Birçok beceri seçeneği ve yükseltme dalları, füzyonlar, efektler) 3.SİSTEMLER(Daha farklı görev, bize daha fazlasını veren olay senaryoları)
Empire Warriors: Offline Games Strateške igre qva
Daha fazla yıldız verirdim ama bazı sekmelerde tüm becerilerimi yükseltemem. Neden yıldız taşlarım ve Kristallerim olduğundan emin değilim ama en üst sıra dışında hiçbir şeye tıklamama izin vermiyor.
Boş zamanınızda veya yatakta uzanıp TV izlerken oynamak için harika bir oyun. Hikayeye devam etmeden önce kahramanlarım için en iyi rünleri almak ve onları maksimum seviyeye çıkarmak için zaman ayırmayı seviyorum. Sahip olduğum tek sorun, thraldin'e bağlı birden fazla rün olması ama onun istatistiklerine uygulanmıyor olması. Mesela bende 4 veya 5 saldırı hızı rünleri var ve saldırı hızı artmıyor ve can çalma ile aynı şey. Bunun dışında farklı şeyler denemek için seviyeleri tekrar oynamak eğlencelidir!
Bir hatayla karşılaşıyorum, oynayamıyorum, hata bağlıyken internet bağlantım yok, başka ne öğrenmek istiyorsun, galiba konumumdan dolayı, İran'dayım, hizmet veriyor musunuz? biz(İranlılar) veya ip adresim bloke edildi.
256 TL değerindeki uygulama ve oyun ücretsiz oldu!
oyun çok güzeldi, oynadığım diğer imparatorluk savunma oyunlarından daha iyiydi, bu oyunu çevrimdışı bile oynamaktan zevk alıyorum, devam et!😊👍👍👍
Goodgame Empire is a medieval strategy browser game. ... Kingdom Rises Offline Empire MOD APK - ANDROID OYUN CLUB- Mobil Oyunlar - Oyun Kolu
Annemin evinde annemin büyük telefonunda oynamaya başladım 📱Birkaç seviyenin en iyi oyunu olan Taret'in ve Taret yükseltmelerinin gerçekten iyi olduğu birkaç seviyenin ardından bir dahi oldum. Genel olarak Bu 🎮 5 🌟oran kazandı ve dünyanın Slocum oyunu ödülünü kazandı 👏🙌😀👌👍😄👏